Logo

Privé Training

priveles01

Hierbij wordt u door mij begeleidt bij het ombuigen van het probleemgevende gedrag van uw hond naar het door u gewenste gedrag.

Onder deskundig toezicht bouwt u stap voor stap aan een perfecte en probleemloze relatie met uw hond. Dit staat garant voor een optimale leersituatie voor zowel u als uw hond. Tijdens de training wordt precies die specifieke situatie gecreëerd die in de gegeven situatie noodzakelijk is. Is de afwezigheid van andere honden gewenst? Dan zorg ik daarvoor. Of zijn er juist andere honden bij de training nodig? Vreemde mensen? Fietsers? Ik ensceneer precies die situatie die noodzakelijk is, zodat het leerproces optimaal verloopt. U krijgt adviezen mee voor thuis. Het aantal benodigde lessen is afhankelijk van de aard van het probleem en het leertempo van uw hond.

De eerste training bestaat uit een intakegesprek en eventueel een gedragstest, waarin bekeken zal worden hoeveel lessen er ongeveer nodig zullen zijn om het probleem op te lossen.

De kosten voor het eerste consult bedragen  € 95,--, excl. BTW.
De kosten van een privé-training bedragen € 40,00 per uur, excl. BTW
Als voor individuele begeleiding wordt gekozen in aansluiting op een gedragsspreekuur, dan is een 1e consult uiteraard overbodig.